mai 13, 2020
93 Views

Ciorba de stevie cu lapte acru

Ciorba de ştevie cu lapte acru, retetă simplă. Află cum poti face cea mai gustoasă ciorbă de ştevie.

Ingrediente

  • 3 legături mari de stevie
  • 2 l lapte acru
  • 1 ceapă mare
  • 2 linguri ulei
  • 1 ou
  • sare
  • 1 legatura marar

Mod de preparare Ciorba de stevie cu lapte acru

  • Se curaţă ştevia de cotoare, se spală bine şi se adaugă la fiert într-o cratiţă cu apă caldă aproximativ 10 – 15 minute. Apoi o scurgeţi bine şi o tocaţi mărunt.
  • Se taie o ceapă mărunt şi o căliţi în ulii, adăugaţi ştevia tocată şi o laşi puţin să se călească.
  • Se adaugă laptele acru şi se lasă totul să fiarbă la foc potrivit aproximativ 10 – 15 minute, mestecaţi des pentru a nu se brânzi laptele. Cu câteva minute înainte de a o da la o parte, adaugi marar si sare dupa gust.
  • După ce aţi luat oala de pe foc, dregi mâncarea cu un ou bătut şi amesteci puţin. Ciorba de stevie cu lapte acru se serveşte rece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *