mai 22, 2020
55 Views

Ciorba de loboda

Ingrediente

  • 4 legaturi de loboda
  • 2 morcov
  • 200 ml suc de rosii
  • 3-4 linguri de ulei
  • 2-3 linguri de orez
  • 2 ou
  • 1 legatura ceapa verde
  • leustean
  • bors
  • sare

Mod de preparare Ciorba de loboda

  • Puneti la fiert 2,5 litri de apa.
  • Spalati bine frunzele de stevie. Daca frunzele sunt prea mari, le puteti toca.
  • Cand apa da in clocot, adaugati frunzele de stevie. Lasati-le sa fiarba aproximativ 20 de minute.
  • Intr-o oala separata puneti 3-4 linguri de ulei si caliti ceapa verde (tocata). Adaugati apoi morcovii taiat cubulete, orezul si 200 g de rosii cuburi. Le lasati sa se caleasca cateva minute.
  • Scoateti loboda care a fiert si o tocati marunt.(nu aruncati apa in care a fiert loboda). Adaugati in oala cu ceapa calita si le lasati sa se mai caleasca pentru inca 2-3 minute.
  • Adaugati zeama in care a fiert loboda.
  • Dupa 10 minute se adauga leustean, bors si sare dupa gust
  • Bateti doua oua si le turnati in ciorba, inainte de a stinge focul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *