mai 25, 2020
33 Views

Cartofi noi cu usturoi si ceapa verde

Cartofi noi cu usturoi si ceapa verde, retetă simplă. Află cum poti face cea mai gustoasă reteta cu cartofi noi.

Ingrediente

  • 1.5 kg de cartofi noi
  • 500 ml de ulei pentru prăjit
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 fire ceapă verde
  • sare după gust

Mod de preparare Cartofi noi cu usturoi si ceapa verde

  • Se spălaţi foarte bine cartofii de praf şi pământ cu un burete abraziv, frecând ușor coaja după care i-am pus în apă rece, curată.
  • Se lasă să se scurgă în strecurătoare. Se zvântă ușor cu hârtie absorbantă de bucătărie
  • Puneţi uleiul la încins într-un ceaun, apoi puneţi cartofii. Amestecaţi ca să fie toţi cuprinşi de ulei.
  • Când cartofii devin aurii şi intră uşor furculiţa în ei, înseamnă că sunt gata.
  • Scoateţi cartofii într-un bol incăpător, presăraţi-i cu usturoi şi ceapă verde tocată mărunt şi lăsaţi-i câteva minute să se aromatizeze.
  • Serviţi cartofii cât sunt calzi, cu o salată alături.
Article Categories:
Retete Culinare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *